Despre Noi


Bună ziua şi bine v-am găsit pe pagina magazinului nostru!

Suntem o firmă mică la început de activitate, ce îşi doreşte să creeze legături strânse şi pline de încredere cu clienţii săi.

Semporius.ro îşi propune să ofere produse de calitate oferite la preţuri avantajoase. Momentan efectuăm livrări de produse doar în România.

Gamă largă de produse

În magazinul nostru veţi găsi o gamă largă de produse, începând cu produse Noi la preţuri competitive, produse Second-Hand / Pentru Colecţie la preţuri avantajoase şi nu în ultimul rând produse Vechi / Vintage / Pentru Colecţie atât de căutate în ultima vreme. Toate pozele produselor / articolelor Second-Hand / Vintage / Vechi sunt absolut reale, iar la produsele noi, pozele nu creeaza obligatii contractuale (sunt doar cu titlu de prezentare).
Toate produsele noastre sunt verificate şi testate, manevrate şi ambalate cu grijă pentru a evita eventualele daune la livrarea coletelor şi pentru o satisfacţie cât mai mare, lipsită de riscuri.
Noi ne dorim la Semporius.ro, ca eventualele neplăceri întâlnite să fie rezolvate pe căi cât mai amiabile în care clientul să se simtă înţeles şi mai important ca toate, să fie mulţumit de serviciile noastre.

Produse testate şi împachetate cu grijă

Relaţii cu publicul pline de amabilitate

Pentru evitarea problemelor şi cheltuielilor inutile de ambele părţi, cu transportul tur/retur, sunaţi-ne sau scrieti-ne pe email şi vă vom oferi toate detaliile necesare despre produsele / articolele dorite.

Ne dorim ca pe viitor să ne extindem într-un mod exponenţial, îmbunătăţind timpul preţios oferit serviciilor de cumpărare, cât şi înmulţirea producătorilor care vor dori să lucreze cu magazinul nostru.

Vă dorim o şedere plăcută şi să reveniţi cu drag!