1. LIVRAREA PRODUSELOR - TAXE ŞI INFORMAŢII

Livrarea comenzilor se face prin Curier Rapid în toată ţara, de regulă în 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii prin email.

- Cost Livrare prin Curier Rapid: 20 lei.

- PROMOŢIE - Cost Livrare Curier Rapid 18 lei pentru orice comandă.

- Predare Gratuită în Ploieşti, în faţa Palatului Copiilor din 9 Mai (Condiţii: Comandă online, Plata cu card şi Ridicare personală): 0 lei.

Produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil. Dacă stocul este insuficient, ne rezervăm dreptul de a nu livra comenzile. Atunci când un produs din comandă dumneavoastră nu se mai află pe stoc, veţi fi contactat într-un timp cât mai scurt şi veţi decide dacă doriţi înlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fără acest produs. Nu vă vom trimite produse similare pentru a înlocui un produs comandat decât cu acceptul dumneavoastră.

* Aceste preturi pot varia in functie de perioadele promotionale

2. PROCEDURA DE RETUR

Pentru returnare trebuie să completăţi Formularul de Retur.

Costurile Returului sunt suportate de către client.

Dacă produsul dumneavoastră are specificată garanţie îl puteţi returna. 

Pentru schimbarea produsului / rambursarea banilor ne veţi trimite coletul ambalat corespunzător. Acesta va ajunge la noi, va fi verificat şi dacă totul este în regulă, vă vom trimite înapoi produsul în limita stocului. În cazul în care produsul nu poate fi înlocuit, atunci vă vom rambursa contravaloarea comenzii.

În coletul pe care îl predaţi curierului, vă rugăm să puneți un bilet pe care să scrieți numărul comenzii pentru a o identifica şi numărul dvs. de telefon pentru a vă contacta. 

Coletul trebuie ambalat corespunzător pentru a nu deteriora produsul sau ambalajul acestuia în timpul transportului.

SE VOR REFUZA TOATE COLETELE CARE SUNT AMBALATE NECORESPUNZATOR!!

Pentru Ploieşti, puteţi returna produsele Personal, în faţa Palatului Copiilor din 9 Mai, pentru a evita cheltuielile de Retur prin curier. Banii vor fi rambursaţi în acelaşi mod, în contul specificat de dvs. (acelaşi cont din care aţi efectual plata comenzii).


3. RAMBURSAREA BANIILOR

Puteţi opta pentru retragerea din contract pe o perioadă de 14 zile de la primirea comenzii.

Pentru a primi banii înapoi trebuie să chemaţi un Curier Rapid (nu acceptăm prin Posta Română) şi să trimiteţi produsul la adresa firmei noastre din factură. Costurile de livrare Retur către noi vor fi suportate de către Client. Nu se vor accepta coletele cu ramburs diferit de 0 lei.

În coletul pe care îl predaţi curierului, vă rugăm să puneţi un bilet pe care să scrieţi numărul comenzii şi facturii pentru identificare comandă, numărul dvs. de telefon pentru a vă contacta, contul bancar IBAN şi numele titularului contului pentru rambursarea banilor.

Rambursarea banilor se va face în maxim 14 de zile de la primirea Returului, numai în contul bancar al clientului.

Banii pentru produsele cu preţ redus (achiziţionate la ofertă), vor fi restituiţi conform preţului de cumpărare de pe factură.

Ne rezervăm dreptul de a ne retrage din Contract în cazul în care constatăm tentative de fraudă, rea intenţie, sau prejudicii provocate firmei sau site-ului nostru.