Carte O mai scurta istorie a timpului - Stephen Hawking, Noua

Descriere

Carte O mai scurta istorie a timpului - Stephen Hawking, Noua

- Editura: Humanitas, 2016

O mai scurta istorie a timpului. De la Big Bang la gaurile negre - Stephen W. Hawking, Leonard Mlodinov

Probabil cea mai clara introducere in fizica din cate s-au scris vreodata.

Bestseller international. Peste 10 milioane de exemplare.

Nici o carte de stiinta nu s-a bucurat vreodata de popularitatea Scurtei istorii a timpului: timp de mai bine de patru ani s-a aflat pe lista de bestselleruri din The Sunday Times, mai mult decat orice alta carte.

Explicatia acestui succes tine de natura intrebarilor pe care le pune aici Stephen Hawking, unul dintre cei mai mari savanti contemporani, devenit, alaturi de Einstein, un simbol al stiintei: Cum s-a nascut universul? Este timpul reversibil? Este spatiul nemarginit? Exista si alte dimensiuni spatiale, care scapa perceptiei noastre? Arta lui Hawking e de a gasi imagini intuitive, pregnante, prin care stimuleaza fantezia si curiozitatea oricarui cititor, fie ca este sau nu initiat in fizica fundamentala.

De unde vine universul? Cum si cand a inceput? Va ajunge la un sfarsit, si daca da, cum? Acestea sunt intrebari care ne intereseaza pe toti. Stiinta moderna a devenit insa atat de tehnica, incat numai un numar foarte mic de specialisti sunt capabili sa stapaneasca matematica utilizata pentru descrierea lor. Totusi, ideile de baza privind originea si soarta universului pot fi enuntate fara utilizarea matematicii, intr-o forma pe care o pot intelege oamenii care nu au educatie stiintifica. Este ceea ce am incercat sa fac in aceasta carte. - Stephen W. Hawking.Poze

Carte O mai scurta istorie a timpului - Stephen Hawking, Noua

  • Carte O mai scurta istorie a timpului - Stephen Hawking, Noua
Cod inventar: 55      Cod ISBN: 978-973-50-5407-6


Inventar colecţie

Cod: 55

978-973-50-5407-6

Carte O mai scurta istorie a timpului - Stephen Hawking, Noua

  •   Am în colecţie 1 buc. 

  • Evaluarea mea de preţ: 29.99 leiTe afli aici:

Related